in de media

Liefde voor (oude) meubelen en fascinatie voor geschiedenis. Die brachten Thomas Groels ertoe om na een carrière in de grafische branche opnieuw te beginnen. Terug naar de schoolbanken - vier jaar fulltime het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam - en sinds begin 2008 gevestigd als zelfstandig meubelrestaurator in Tilburg.

Misschien bezit u een meubelstuk dat al generaties lang meegaat... de eettafel van uw ouders, het dressoir van oma, de linnenkast, een buffet, commode, kabinet, bureau... Antiek of niet, het meubel ademt sfeer uit, herinnert aan vroeger, vertelt iets over uw familiegeschiedenis, is een tijdsdocument, vertegenwoordigt emotionele en financiële waarde.

Helaas, de tand des tijds heeft zijn invloed: uw meubel is beschadigd, oogt versleten, kan niet langer mee. Toch wilt u het behouden. Dat kan. Neem contact op met THOMAS GROELS MEUBELRESTAURATOR voor een vrijblijvend advies.

“Ik zoek de balans tussen originaliteit, historische waarde en gebruikskwaliteit, pak gebreken degelijk, goed en betaalbaar aan, wil het meubel opknappen zodat het weer jaren meekan.”